NyitólapSzolgáltatásokTermékekKapcsolat

Plexi megmunkálást, plexi ragasztást, hajítást, valamint plexi polírozást,valamint műgyanta öntést  vállalok.  Egydarabos megrendelés és sorozatgyártás egyaránt lehetséges. 

Telefonszámaim hívhatók MUNKANAPOKON reggel 8-18 óráig.


 

Plexi, műgyanta polírozás

Egyes esetekben vállaljuk a nehezen újragyártható plexi vagy műgyanta  tárgyak utólagos polírozását. A plexi vagy műgyanta tárgyak polírozása nem ördöngősség, megfelelő eszközökkel, szaktudással és elsősorban sok-sok tapasztalattal szinte gyerekjáték... Sajnos még két évtizedes tapasztalat birtokában sem tudunk minden karcos plexi tárgyat megmenteni, bizony előfordul, hogy más, radikális megoldást javaslunk a polírozásra kidobott pénz és idő helyett... Az elöregedett műanyag tárgyakon, tárgyakban szabad szemmel nem látható mikrorepedések lehetségesek, amelyek a mechanikus polírozás során repedést, törést idézhetnek elő. Ugyan még nem fordult elő, de az ilyen problémák kiküszöbölésére nem tudunk felelősséget vállalni, és ezt nyilatkozat formájában a munka átvételekor rögzítjük is. Repedt, törött műanyag tárgyakat nem TUDUNK JAVÍTANI. A polírozott tárgy sosem lesz olyan mint az új. A polírozás költsége néhány esetben elérheti akár meg is haladhatja az új beszerzés vagy újragyártás költségeit. "MOTORPLEXI" POLÍROZÁSÁT NEM VÁLLALJUK.

 

 

A plexit és más műanyagot SOHA ne tisztítsa szárazon, még puha ronggyal sem. Csak jó minőségű, oldószer- és savmentes tisztítószert használjon! A rosszul megválasztott tisztítószer oldhatja a plexit, és homályossá teheti a felületét.

Javasolt tisztítószer: „Clin Windows”. A tisztító flakon fejét célszerű habosító állásban használni!

plexi polírozás plexi polírozás

...előtte...                                            ...utána...

 

 


 

 

 

arthaM Stúdió 

Újdonságok, ajánlatok

Labdatartó plexi dobozok gyártása különböző méretekben! Talp és porfogó bura.

Keresse az egyedi, igényes tárgyakat ajándékozáshoz, rekámozáshoz, jutalmazáshoz is,
ne érje be a tucattermékekkel!

Műgyanta öntéssel készülő egyedi reklámajándék, emléktárgy, díj tervezése, kivitelezése!

műgyantába ágyazás    

szines plexi rúd


Plexibe öntés, műgyantába öntés! Speciális eljárással öntött idomok, hasábok, rudak vagy más alakzatok készítése egyedi méretre vagy utólagos megmunkálással!  Belsőépítészek, tervezők figyelem! Armaturákhoz, műtárgyakhoz, díszítő elemekhez, ajándéktárgyakhoz!

szines plexi rúd


 

Emlékplakettek jutalmazáshoz  iskoláknak, megbecsülés kifejezéséhez munkahelyeknek!

Kedvező áron kínálunk profi kivitelű, saját készítésű, gravírozható plexi díjakat.
 


Labdatartó, műtárgyvédelem

Szeretné végre kirakni a polcra, íróasztalára az aláírt teniszlabdát? Ez a szép plexi doboz erre a célra készült!

 


Szeretne igazán exkluzív árcímketartót?

 


Akkor ne hagyja ki ezt a gyönyörű, plexi hengerből készült ártartót, amelyet külön az Ön kirakatába terveztük! Bármiyen méretben elkészítjük, akár névjegytartónak is hasznáhatja!

Partnerek