NyitólapSzolgáltatásokTermékekKapcsolat

Plexi megmunkálást, plexi ragasztást, hajítást, valamint plexi polírozást,valamint műgyanta öntést  vállalok.  Egydarabos megrendelés és sorozatgyártás egyaránt lehetséges. 

Telefonszámaim hívhatók MUNKANAPOKON reggel 8-18 óráig.


 

Plexi ragasztás

A plexi speciális ragasztóval

és tapasztalattal gyakoratilag buborékmentesen ragasztható. Ez a technika a sík plexi lapból számos bonyolultabb formájú termék, alkatrész, speciális eszköz (kisérleti eszközök, műszaki, ipari felhasználásra készülő eszközök) elkészítését teszi lehetővé. A ragasztás igen stabil. A plexi hajlítás és ragasztás együttes alkalmazása szinte végtelen variációs lehetőséget jelent a termékgyártásban számos felhasználási területre: reklámipar, gépgyártás, laboratóriumi eszközök, védőburkolatok stb.

Különleges elemek kivitelezésére ad lehetőségek a többrétegű plexi ragasztás/préselés. Széles variációs lehetőséget jelent, hogy lézerrel bármiyen forma kivágható és összeragasztható a préseléses ejárással. A rétegek szines, fedett és transzparens pexiből készülhetnek. Ezzel az eljárással utólag megmunkáható vagy közvetlenül felhasználható tömbök, rudak készíthetők, amelyek ára kedvezőbb a készen kapható plexi tömböknél, rudaknál. A rétegelt felület a kész termékbe beépíthető jellegzetessége ennek a technikának, és jó kiegészítője a "plexi/műgyanta öntvények készítése" szolgáltatásunknak.


 

 

 

arthaM Stúdió 

Újdonságok, ajánlatok

Labdatartó plexi dobozok gyártása különböző méretekben! Talp és porfogó bura.

Keresse az egyedi, igényes tárgyakat ajándékozáshoz, rekámozáshoz, jutalmazáshoz is,
ne érje be a tucattermékekkel!

Műgyanta öntéssel készülő egyedi reklámajándék, emléktárgy, díj tervezése, kivitelezése!

műgyantába ágyazás    

szines plexi rúd


Plexibe öntés, műgyantába öntés! Speciális eljárással öntött idomok, hasábok, rudak vagy más alakzatok készítése egyedi méretre vagy utólagos megmunkálással!  Belsőépítészek, tervezők figyelem! Armaturákhoz, műtárgyakhoz, díszítő elemekhez, ajándéktárgyakhoz!

szines plexi rúd


 

Emlékplakettek jutalmazáshoz  iskoláknak, megbecsülés kifejezéséhez munkahelyeknek!

Kedvező áron kínálunk profi kivitelű, saját készítésű, gravírozható plexi díjakat.
 


Labdatartó, műtárgyvédelem

Szeretné végre kirakni a polcra, íróasztalára az aláírt teniszlabdát? Ez a szép plexi doboz erre a célra készült!

 


Szeretne igazán exkluzív árcímketartót?

 


Akkor ne hagyja ki ezt a gyönyörű, plexi hengerből készült ártartót, amelyet külön az Ön kirakatába terveztük! Bármiyen méretben elkészítjük, akár névjegytartónak is hasznáhatja!

Partnerek